DIVA (M) 2024 E2.1.3 | Meciul etapei * Craiovenii au rămas fără carburant * Gaiz ainid ă risiv

aqualine.ro/

 

Dinamo București – SCM U Craiova 3 – 1 (25-15, 24-26, 25-21, 25-16)
Spectatori: 1100?? (Așa scrie pe situl Datavolley, dar e o greșeală pe undeva. Or fi greșit baza de numerație.)

SCMU a început meciul slab, arătând că nu mai are carburant pentru un duel de la egal la egal. În schimb, a avut carburant opusul Ciprian Matei (#11 Dinamo), care a marcat 8p în primul set. În setul 2 scorul s-a echilibrat, deși nu și jocul. Extrema Wilfrido Hernández (#6) a marcat 6p pentru SCMU, dar opusul Miloš Ćulafić a continuat să dea rateuri.
Setul 3 a fost controlat de Dinamo, cu Matei în formă marcând încă 9p. După setul 3 m-am mirat de ce seturile 2 și 3 au părut echilibrate, deși SCMU a jucat prost. Răspunsul a venit mai clar din fișa statistică. Craiovenii au fost praf la marcat puncte. În afară de Hernández, care și-a făcut treaba, extrema Javier Jimenez (#1) și Ćulafić au tras targa pe uscat. Centralii Robert Călin și Gojko Ćuk n-au primit decât foarte puține pase. Scorul rezonabil făcut de craioveni a venit din greșelile neforțate ale dinamoviștilor. Dacă, în setul 4, Dinamo a redus greșelile neforțate, scorul a fost mai aproape de realitate.

Cel mai bun jucător: Nicholas Butler (#21 coordonator Dinamo)
Cel mai bun de la SCMU: Robert Călin (#9 central), 7p, 67%
Cel mai bun marcator, cei mai mulți ași: Ciprian Matei (#11 opus Dinamo), 28p!, 55%, 4 ași
Cel mai eficient atac: Wilfrido Hernández (#6 extremă SCMU), 16p, 58%
Cele mai multe blocaje punctate: Gojko Ćuk (#4 central SCMU), 5
Cea mai bună recepție: Nikola Lakčević (#9 libero Dinamo)
Cel mai slab jucător: Miloš Ćulafić (#18 opus SCMU), 7p pentru ai săi și 8p pentru adversari. Și eu aș fi jucat mai bine!

ottobroker.ro

Scor cumulat: 2–1. După un meci nu prea frumos, Dinamo rămâne în treimea superioară și va juca în faza 2 din faza 2 contra Arcadei Galați. SCMU rămâne în treimea mediană și va juca contra SCM Zalău.

vivacredit.ro

Ne-a plăcut engleza Universitalului Păscuț, care i-a tot dat cu „Gaiz, gaiz, gaiz, ainid ă betăr risiv”. Of, și doar te-am mai învățat! To receive este verbul. Substantivul este reception. Deci corect: Ainid ă betăr risepșăn. 😊 Dar, văzând meciul acesta, aș zice că iunid ătek! 😄

Având în vedere că TVR Sport e în gravă lipsă de materiale, meciul va fi reluat de 2 ori: la ora 0000 și după-amiază la 1445. Mâine dimineață vor fi reluate și 2 meciuri recente din campionatul feminin.

Comentezi?