Elfița Căruțașu/Karutasu rezervă de lux la VakıfBank?

 

Cert e că cea mai bună voleibalistă română a momentul (după cum pretind unii) nu va mai juca la Galatasaray stagiunea viitoare. Anumite surse spun că Elfița Căruțașu a fost recrutată de VakıfBank. Nu-i motiv de bucurie, pentru că acolo nu are decât opțiunea de a fi rezervă de lux. Opusa titulară a lui Guidetti va fi lesbiana Paola Egonu, cea care se presupune că ar fi obținut cel mai mare salariu din istoria voleiului feminin (peste 1 mil euro pe stagiune). Cum Guidetti nu se joacă, ci urmărește cele mai înalte obiective posibile, Căruțașu (sau Karutasu? își reneagă și numele românesc?) nu ar putea fi decât rezerva lui Egonu și va prinde terenul din an în Paști. Dacă acum 1 an era cea mai bună voleibalistă din Cupa Confruntării, acum Elfița va păți ca Halvița Ungureanu, care, de rezervă ce a fost 3 ani, a cam uitat să joace. Nu-i nimic, Halvița reînvață la națională. Deocamdată face doar o medie de 3,29p/set, ca o începătoare.

După ce a atins un vârf prematur al carierei, trădătoarea Elfița, dacă știrea se va confirma, începe s-o ia pe drumul de coborâș fiind doar dublura lui Egonu și uitând pe parcurs cum e să joace în teren în meciurile oficiale. Așa se va risipi și visul ei de a juca pentru naționala Turciei. Proști sfătuitori mai are.

O rezervă de lux e un jucător cu ceva valoare, care preferă pentru bani să joace la o echipă mare, care-i poate oferi doar poziția de rezervă, în loc să joace titular la o echipă mai puțin bănoasă. Echipele mari au nevoie pentru antrenamente de rezerve puternice, că doar VakıfBank n-ar folosi-o la antrenamente pe alde Rus 😊

VIDEO: Elfița cade…

Comentezi?