O CE ȘTIRE MINUNATĂ! * PARANORMAL DE BLAJ: BLESTEMUL LUI AVRĂMUȚ PESTE CAPUL LUI LIMBOSU * S-A COVIDIT DE CRĂCIUN

Limbosu
aqualine.ro/

 

„Minunată” în sens de „supranaturală” sau „paranormală”…

ottobroker.ro

Așa auzim niște zvonuri răutăcioase, pe care nu le credem deloc deloc, cum că Rotar Limbosu, primarele de la Blaj, adevăratul tartore al clubului Blabla Blaj a fost lovit de Blestemul lui Avrămuț și s-a covidit fix la sărbătoarea Crăciunului! Ca să-i fie de semn… 😉 Așa că, în loc să petreacă sărbătorile pe la vila lui din Austria, stă închis în casă dimpreună cu nevastă-sa, coana Limboliana, și ea presupus lovită de carcalac.

N-a apărut vreo confirmare oficială de la Gogile lui Limbosu mult prea preocupate să-l pupe-n slavă, dar le urăm Limboșilor să le dea Dumnezeu ce merită pentru câte nenorociri au adus pe lume. Ne întrebăm ce-or face acum potențialii „contacți” direcți, plozii asortați Limboșica și Limboșel. Umblă cumva liberi prin lume pe la niscaiva bairamuri?

(Reamintire: Blestemul lui Avrămuț Iancu e acela împotriva celor care au batjocorit centrul de românism ardelean de la Blaj, făcându-și fudulie națională și internațională dintr-o echipă de străine, și contra celor care i-au sprijinit.)

klap.ro

Limbosu

Comentezi?