PENICILINA EXCLUSĂ DIN CAMPIONAT??? După cum știți, Penicilina a făcut vineri cea mai urîtă…

PENICILINA EXCLUSĂ DIN CAMPIONAT??? După cum știți, Penicilina a făcut vineri cea mai urîtă…
aqualine.ro/

PENICILINA EXCLUSĂ DIN CAMPIONAT???

După cum știți, Penicilina a făcut vineri cea mai urîtă ispravă din istoria clubului! Deși a făcut o excursie la Galați, ca să vadă Dunărea, echipa nu s-a mai prezentat la sală pentru meciul din Cupa RO (cu CSU Belor Galați) și nici nu a mai răspuns nimeni la apelurile febrile ale celor interesați.

După zvonuri, motivele par a nu fi legate de jucătoarele străine, ci de unele probleme cu contractele jucătoarelor române din echipă. Se pare că nu s-a ocupat nimeni serios de toate formalitățile cu aceste contracte.

ottobroker.ro

Dar ce zice regulamentul FRViș despre isprava cîrpaciului Chebac Cîrpac? Regulamentele haotice ale ferevișului zic multe întortocheli tembele, dar extragem ideea că echipa care nu se prezintă la un meci din Cupa RO (sau din campionat) este exclusă din campionat!

klap.ro

Desigur, cu Ghiță Ghiulangiul nu poți fi sigur niciodată, pentru că el se șterge la popou cu regulamentele făcute tot de el și în final face cum vrea mușchiul lui țigănesc. Dacă ferevișul își va respecta propriile regulamente, nu există altă variantă decît acest umilitor sfîrșit al unui club sportiv care a adus faimă orașului Iași!

Astfel, nenorociții de Nani-Nani și Chebac Cîrpac, de la Antibiotice SA, pun cruce voleiului ieșean de performanță. Acest Chebac Cîrpac este (a fost?) cel mai jalnic președinte de club din istoria sporturilor românești. Este aproape de negăsit cînd este sunat de alte cluburi pentru relațiile obișnuite din mediul voleibalistic. Se pare că tot el e cel care a interzis orice comunicare cu presa, de aceea nici pupincuriștii de „jurnaliști“ sportivi locali nu știu nimic despre ce se petrece acum cu clubul.

Comentezi?