PROGRAM SELECTAT DU/12 – LU/13 nov | Liga Campionilor (M) * DIVA (F) * Bala contra Chițigoi? * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

Arcada Galați organizează grupa VI a rundei 2 a Ligii Campionilor. Sunt 2 grupe și se califică în runda 4 echipele de pe locurile 1 și cea mai bună de pe locurile 2. După 2 zile de competiție, Arcada mai are nevoie de un set ca să se califice în runda 4, indiferent de rezultatele din grupa V. Olympiacos Pireu mai are nevoie de 2 seturi. De la scorul 1–2, cele 2 echipe pot juca cu rezervele.

Totuși, cele 2 echipe ar putea avea preferințe în care grupă din runda 4 să joace.
Câștigătoarea grupei VI va juca în grupa A, unde este favorită Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle (Łukasz Kaczmarek, Aleksander Śliwka, David Smith, Daniel Chiţigoi). 
Cea mai bună echipă de pe locurile 2 va juca în grupa E, unde este favorită Cucina Lube Civitanova (Luciano De Cecco, Ivan Zaytsev, Barthélémy Chinenyeze, Simone Anzani).

În Bulgaria se transmit la tv meciurile echipei din Burgas, dar la noi e secetă totală.

 

DU 12 nov

bijubox.ro

1500 (M) Prometei Dnipro – Neftohimik Burgas (LC 2024 runda 2 grupa VI, ziua 3) – nu „Neftochimik”, cum au scris Proștii de la Arcada pe afișul competiției
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

+📺1645 (F) Igor Gorgonzola Novara – Vero Volley Milano (Serie A1 ITA) (Caterina Bosetti, Anna Danesi, Hanna Orthmann, Alessia Orro, Miriam Sylla, Beatrice Parrocchiale)
VIDEO AICI

📺1800 (M) Arcada Galați – Olympiacos Pireu (LC 2024 runda 2 grupa VI, ziua 3; meciul turneului)
VIDEO YOUTUBE

📺1800 (F) Blabla Blaj – Corona Brașov NEREGULAMENTAR (DIVA etapa 1.6; meciul zilei) [3–0, 3-1]
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

📺1800 (F) CSO Voluntari – Medicina Târgu Mș NEREGULAMENTAR (DIVA etapa 1.6) [3–0, 3–1]
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK sau VIDEO FACEBOOK

 

LU 13 nov

roadelepamantului.ro

📺1530 (F) Rapid București – Dinamo București NEREGULAMENTAR (DIVA etapa 1.6; meciul etapei) [cel puțin 4 seturi]
TVR 3 sau pe Internet AICI 

 

 

 

 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete.

 

📺

Comentezi?