LC (M) 2024 Runda 2 Grupa VI ziua 3 | Teatrul din Galați prezintă: Stancu la timeout * Butnaru contra Zaytsev

LC (M) 2024 Runda 2 Grupa VI ziua 3 | Teatrul din Galați prezintă: Stancu la timeout * Butnaru contra Zaytsev
magnolia.ro/

 

Arcada Galați – Olympiacos Pireu 1 – 3 (25-22, 18-25, 19-25, 26-28)
Spectatori: 1500

Sunt singurul care a scris de condiția calificării Arcadei după cele 2 etape, anume câștigarea unui singur set. Iar grecii aveau nevoie de 2 seturi. Echipa gălățeană, însă, a știut și a dat tot ce-a avut mai bun în primul set. Odată setul câștigat, antrenorul Stancu a dorit probabil să-și testeze și echipa a 2a, numai că aceasta a pierdut setul destul de rău. Echipa primă a revenit pe teren, dar doar ca să piardă setul 3 la fel de rușinos. Deși grecii s-au calificat câștigând setul 3, nu s-au dat bătuți, în timp ce Stancu le-a băgat iar pe rezerve. Ne-a plăcut cum a jucat teatru în setul 4, cum se prefăcea că e nemulțumit de ratările echipei, cum cerea el timpul de întrerupere și dădea indicății prețioase… ? S-a văzut clar că el țintește locul 2 și că vrea să piardă meciul. Lupta „palpitantă” din finalul meciului a fost tot teatru. Este a 2a oară în astea 20 de zile când o echipă românească fuge de locul 1 când e vorba de calificarea în runda 4 a Ligii Campionilor. Așa a făcut și Blabla Blaj, iar scopul a fost același: a prinde o grupă mai ușoară în runda 4. Cei 1500 de spectatorii gălățeni totuși meritau să vadă o victorie a favoriților lor.

Sursa CEV

Ne prefacem și noi că-i examinăm pe jucători:

Cel mai bun jucător: Javad Karimisouchelmaei (#14 coordonator Arcada)
Cel mai bun de la Olympiacos: Alen Pajenk (#2 central), 8p, 50%
Cel mai bun marcator, cel mai eficient atac: Tonček Stern (#5 opus Olympiacos), 14p, 65%:
Cea mai bună recepție: Marian Bala (#12 extremă Arcada) și Spyridon Chandrinos (#11 extremă Olympiacos)
Cel mai slab jucător: Marin Lescov (#10 coordonator Arcada)

bijubox.ro

Arcada iar a venit în tricourile de la talcioc! Frateee! Le-au făcut două rânduri! ?

 

Neftohimik Burgas – Prometei Dnipro  1 – 3

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

 

La sfârșitul rundei 2 s-au calificat în runda 4 Guaguas Las Palmas (din grupa V), care va juca în grupa D), Olympiacos Pireu (din grupa VI), care va juca în grupa A, și Arcada Galați (a 2a din grupa VI), care va juca în grupa E.

În grupa E le puseseră deja sorții pe Cucine Lube Civitanova (ITA), Greenyard Maaseik (BEL) și VK Lvi Praga (CZE). Arcada cunoaște deja că primul meci va fi cu favorita grupei, Civitanova, pe 22 nov, ora 21:30.

Cucine Lube Civitanova, azi pe locul 5 în campionatul italian, are vedete precum coordonatorul Luciano De Cecco, opusul Ivan Zaytsev sau centralii Barthélémy Chinenyeze și Simone Anzani.

Comentezi?