DIVA (F) 2024 Etapa 1.6 | Meciul etapei * Dinamo a venit și a jucat ca la parastas

magnolia.ro/

 

Rapid București – Dinamo București 3 – 0 (25-19, 25-19, 27-25)
Spectatori: 150

Doar 150 de spectatori la un meci programat prostește la o oră la care lumea muncește din greu. Cine să vină la meci? Câțiva pensionari? Așa faceți reclamă voleiului, Proști ai lui Universitalu Cojocaru?

Chiar dacă ar fi venit lumea la meci, ce-ar fi văzut? O echipă, Dinamo, care a uitat să joace volei și una, Rapid, care s-a mulțumit cu faptul că a fost ceva mai bună azi și a controlat jocul fără să se strofoace prea tare. La bifă.
Dinamovistele au venit echipate în culoarea doliului, aia pe care multe pițipoance o cred „elegantă”, dar ea este doar sinistră. Măi șefilor de la Dinamo, cum să îmbrăcați voi niște fete tinere în culoarea văduviei și a orfelinelor? Cobiți ceva? Sunteți cu capul? Ceva culori tinerești, vesele, nu cunoașteți? Și au venit ele îmbrăcate ca la parastas și tot așa au și jucat două seturi. Într-al 3lea s-au mai îmburzuluit, dar a fost prea târziu.  Deși în setul 3 scorul a fost la un moment dat 11-16, s-a ajuns la 23-23 și rapidistele au valorificat a 3a minge de meci.
Scorul atacurilor cedate adversarelor: 7-23!

ottobroker.ro

Cea mai bună jucătoare: Babora Koseková (#2 coordonatoare Rapid)
Cea mai bună de la Dinamo, cea mai bună marcatoare: Jelena Vulin (#15 opusă), 18p, 41%
Cel mai eficient atac: Uliana Kotar (#26 centrală Dinamo), 5p, 45% – și aici iar avem o mare problemă cu tâmpitul program de statistică DataVolley. Deci Kotar a avut 11 pase și a făcut 5p, dar a și cedat  4 atacuri adversarelor. Adică mai rămâne cu 1p! De aia e bine ca în statistică să ne luăm după japonezi și nu după italieni ?
Cele mai multe blocaje punctate: Daiana Roman (#14 centrală Rapid), 5
Cea mai bună recepție: Tássia Silva (#9 libero Dinamo)
Cea mai slabă jucătoare: Gabriela Bălae (#5 extremă Dinamo)

bijubox.ro

(Sursa FOTO: Rapid. Ne place că federația a făcut tricouri supraelastice pentru arbitri. Așa poate să încapă și burtoiul lui Lucică Mondialu ? Nervurile alea din zona abdomenului sunt foarte sexoase.) 

/

 

Comentezi?