De cîteva zile este publicat pe situl MTS Proiectul de modificare și de completare…

De cîteva zile este publicat pe situl MTS Proiectul de modificare și de completare…
aqualine.ro/

De cîteva zile este publicat pe situl MTS Proiectul de modificare și de completare a Legii 69/2000 „Legea educaţiei fizice şi sportului”. După cum se vede, s-a pornit prostește încă de la titlul legii. Corect: „Legea educației fizice și a sporturilor”.

Acest proiect este astfel supus „dezbaterii publice”, o chestie care nu se prea știe ce înseamnă, deoarece nu s-a construit nici un forum în spațiul virtual. E neclar cine e „publicul” care dezbate, unde anume se dezbate și cine colectează dezbaterea.

Cine are răbdare și interes, va găsi adresa aici mai jos. Ceilalți să afle că în Strategia națională pentru sport[uri] voleiul nu este unul dintre cele 12 sporturi prioritare ale statului român! Asta în urma rezultatelor slabe ale României în acest sport, care, AȚI GHICIT, sînt efect al unei conduceri imbecile a acestui sport în ultimii 15 ani!

ottobroker.ro

Veți citi și despre redefinirea „federației sportive naționale” și despre drepturile sportivilor de performanță și despre sursele de finanțare a activităților sportive.

bijubox.ro

Dezbateți și trimiteți propuneri parlamentarilor care vă reprezintă. Sigur n-o să le pese, mai ales că mai au 4 luni de mandat.
Conform calendarului de dezbatere publică a proiectului de lege în urma analizei propunerilor, recomandărilor, sugestiilor şi opiniilor remise de partenerii externi şi interni, transmitem forma intermediară a propunerii de act normativ, urmând ca aceasta să parcurgă etapele ulterioare ale procesului…

2 thoughts on “De cîteva zile este publicat pe situl MTS Proiectul de modificare și de completare…

Comentezi?