DIVA (F) Etapa 1.3 (2) | Meciul etapei * Medgidia iar complexată * O dă lui Limbosu crăcănat

DIVA (F) Etapa 1.3 (2) | Meciul etapei * Medgidia iar complexată * O dă lui Limbosu crăcănat
magnolia.ro/

 

CS Medgidia – Blabla Blaj 0 – 3 (21-25, 19-25, 22-25)

După ce anul trecut, Blabla Blaj a venit la Medgidia cu rezervele (din cauză de carcalac), iar gazdelor tot li s-au înmuiat picioarele în fața „mărcii”, e clar că există la Medgidia un complex blăjean. Așa se face că echipa gazdă, potențială pretendentă la titlu, a fost azi bine controlată de mecanismul mercenarelor de la Blaj. Jucărica lui Limbosu a jucat exclusiv cu străine. Nu chiar „exclusiv”, că parcă a servit Miclăuș o dată.
Atacul gazdelor a fost jalnic, scorul punctelor din atac: 32-49. Practic, a atacat doar opusa Baciu (azi în formă), iar celelalte medgidence au terminat 3 seturi cu câte 3-4p făcute! Păi ce voleibaliste sunteți voi, medgidencelor??

Coordonatoarea Calotă clar a rămas cu abilitățile în urmă cu 10 ani. Vedeți cât de des, în zilele noastre, cel mai bun jucător al unui meci e centralul, făcând să pară acesta cel mai ușor post din volei. Centralii fac multe puncte pentru că și primesc multe pase. Madam Calotă a dat azi centralelor 16 pase din 96, în timp de adversara ei a dat centralelor 24 pase din 100. E totuși o aproximare, pentru că unele pase mai vin și de la libero sau de la adversar. Dar proporția e pe acolo.
Extrema Ramona Rus, după cum ne așteptam, a jucat ca a 7a jucătoare pentru Blaj, că doar îl iubește mult pe tăticul ei Limbos, care a băgat bani în ea 2+4 ani. Ce să vezi? E singura jucătoare cu bilanț negativ dintre toate jucătoarele celor 2 echipe și unul gras: minus 4! Fără ea, poate câștiga Medgidia un set.

Cea mai bună jucătoare și cel mai eficient atac: Nadja Ninković (#3 centrală Blabla), 7p, 58%
Cea mai bună de la Medgidia și cea mai bună marcatoare: Ioana Baciu (#10 opusă), 18p, 50%
Cea mai bună recepție: Milica Ivković (#2 libero Blabla)
Cea mai slabă jucătoare: Ramona Rus (#11 extremă Medgidia)… sau… pentru care echipă a jucat?? Că nu-i clar! 😉

biciclop.eu

Un sincer bravo pentru plătitorul de impozite blăjean. E bine așa că banii românilor merg în mercenare și ei se bucură pentru străine de nu mai pot pe fezbuc. Dar important e să-și bălăngăne Limbosu încă o medalie la grumaz în aprilie.

Și pe Limbosu îl apreciem foarte mult, cum s-a crăcănat el peste țară ca să vină să le sprijine pe mercenarele lui! De admirație i-am compus și o „o dă”:

Sub genericul „Ce dă Blajul?

O DĂ LUI LIMBOSU

ottobroker.ro

O spaimă-n Medgidia apăru
Că vine iar echipa mercenară,
Dar altceva mai grav se petrecu:
Se crăcănă Limbosu peste țară!

În seara pentru gazde-adormitoare
Victorios prin arme de pe-afară,
Cu-n țumburuș micuț între picioare,
Se crăcănă Limbosu peste țară!

(FOTO: Sergiulache(u) Ștefănescu și Limbosu în sala de la Medgidia.)

Comentezi?