# NAȚIONALA FEMININĂ :: DOUĂ VICTORII ÎN UCRAINA Azi, în ultimul meci cu Ucraina,…

aqualine.ro/

# NAȚIONALA FEMININĂ :: DOUĂ VICTORII ÎN UCRAINA

roadelepamantului.ro

Azi, în ultimul meci cu Ucraina, RO a pierdut în fața gazdelor cu 1–3. Săptămîna asta fetele de vîrf s-au deplasat în Ucraina, unde au avut 4 meciuri de verificare, dintre care 2 au fost cîștigate. Antrenorul **Luciano Pedullà **consideră că deplasarea a fost o experiență favorabilă, deși mai trebuie lucrat puțin la faza de tranziție, iar unele fete mai au probleme cu serviciul. Era și de așteptat în țara lui **Ghiulică**, în care majoritatea antrenorilor nici măcar nu știu ce-i ăla „serviciu plutitor“, iar jucătoarele/jucătorii știu despre serviciul plutitor că e… ceva „dificil“ 🙂

Cea mai iubită dintre voleibaliste, **Giuvaerul Ghiulului **și nepoata ambasadoresei buricoase, e posibil să rateze acest CE, din cauza unor probleme de sănătate, dar lista finală a lotului va fi decisă zilele astea, după o analiză. Așa cum arată lista acum, ar fi un surplus de jucătoare pe posturile de coordonatoare și de libero.

(*Tranziția* în volei este faza de trecere de la apărare la atac, În general, se referă la atacanți.)

klap.ro

2 thoughts on “# NAȚIONALA FEMININĂ :: DOUĂ VICTORII ÎN UCRAINA Azi, în ultimul meci cu Ucraina,…

  1. Se vede ca vi din sfera chibitilor, faza de tranziție cel mai important este ridicatorul care trebuie sa aduca tragatorul in pozitia de atac fără block, sau in poz 1 la 1.

Comentezi?