Păi așa ne fuse vorba, fetelor?? Știința Miroslava – Agroland Timișoara : 3 –…

aqualine.ro/

Păi așa ne fuse vorba, fetelor??
Știința Miroslava – Agroland Timișoara : 3 – 1 (23-25, 25-13, 25-19, 25-22)

Evoluția scorului:
SET1
1-8 !!
13-16
19-20
23-25

SET2
8-3
16-7
20-8
25-13

SET3
8-6
16-14
20-15
25-19

creditfix.ro

SET4
8-5
15-16
20-19
25-22

Durată: 1h45
Spectatori: cca 150

Evenimentul a început cu un moment de reculegere în amintirea celui care a fost un antrenor de legendă: Nicu Roibescu.

Apoi a venit cea mai slabă partidă a Științei pe care am văzut-o eu…
Te-ai fi așteptat ca, la miza redusă, să vedem împotriva unei echipe slabe un joc dezinhibat, spectaculos. Nu a fost așa. Mai mult, jocul a început catastrofal pînă la un 6-0 pentru Agroland, iar acel 1 din scorul parțial 1-8 a fost dintr-o greșeală a Agrolandului… Deși a cîștigat Știința, a fost o partidă în care doar cîteva puncte au fost meritate (cîștigate prin acțiuni). Imensa majoritate au fost puncte date „cadou” reciproc de o echipă celeilate în urma unui lung șir de grave greșeli de joc. A fost chiar mai rău decît la Penicilina…

La așa un meci de slab, nu a prea fost nimeni de remarcat. Cu mare indulgență am zice oleacă de bine de Raluca Pichiu și, cu și mai mare indulgență, poate de Tatiana Diaconița. Incredibil de slab jocul liberoului Andrada Koszte. Practic, ne întrebăm care a fost rolul ei în echipă… O fi reușit 3-4 preluări tot meciul?

Agroland, echipa cu media de vîrstă pe la 16 ani, arată foarte bine. Pentru vîrsta lor, se mișcă bine, au înălțime bună, au legat cîteva faze frumoase. În mod sigur de acolo vom auzi în 4-6 ani de jucătoare de excepție.

Un lucru foarte bun pentru spectatori a fost ridicare plasei către teren. Mă bucur că propaganda noastră a avut rezultat. A fost mult mai civilizat așa. Dar mai rămîne o problemă mare: soarele. Ferestrele sălii dinspre vest ar trebui ecranate. Lumina directă a soarelui i-a împiedicat și pe spectatori să priceapă ce se petrece pe teren, dar și pe jucătoare le-a împiedicat vizibil. Poate și de aici multe dintre greșeli.

Sperăm ca pînă duminică Știința să-și revină și să ne arate că ar vrea totuși să joace ca de divizia A1.

ottobroker.ro

Clasamentul după prima zi 😉
1. Știința 3p
2. Agroland 0p
3. Rapid 0p

Mîine de la ora 18:00, partida Agroland – Rapid.

(Video curînd)

4 thoughts on “Păi așa ne fuse vorba, fetelor?? Știința Miroslava – Agroland Timișoara : 3 –…

  1. Aaa. și în setul 1, chiar la scorul de 0-2, s-a accidentat (nu grav, cred, dar nu a mai putut continua jocul) căpitanul echipei Agroland, Ioana Alexandra Ordean.

  2. De unde titulatura Stiinta Miroslava?Dar daca stau bine si ma gandesc nu are importanta numele.Nu am vrut sa spun asta dar nu ma pot abtine -,,regele a murit,traiasca regele”

  3. Eu nu știu cum și-au pus numele. Clubul are și o echipă de fotbal de Liga a 3a, și aceea pusă pe promovare.

Comentezi?