DIVA (F) Turneul 9 Ziua 1 (1) | Știința nimicită în meciul turneului * FC Argeș clocotește * Murariu 30 ași! dar nu-i adevărat 😉

aqualine.ro/

 

Știința Bacău – CSM Târgoviște 0 – 3 (12-25, 23-25, 16-25)

Deși aflată acasă, Știința n-a pornit cu mecanismul reglat. Vizual primul set a fost dinamic, ambele echipe au luptat, dar băcăuancele n-au făcut puncte. S-au remarcat extrema Buterez (CSMT) cu 6p, din care 4 blocaje, și negativ opusa Čikiriz (Știința), care a făcut minus 4p! O fi avut azi o problemă serioasă pentru că fost schimbată și n-a mai intrat. Fără principalul om de puncte, Știința putea pierde grav și setul 2, dar nici la CSMT mecanismul nu-i grozav, iar cele 8 greșeli neforțate ale lor au asigurat un set mai decent gazdelor. Cu opusa Casanova azi revenită în formă, CSMT a făcut un set 3 la valoarea așteptată și le-a lăsat pe gazde la un dezonorant 51.

Cele mai bune jucătoare: Ilka van de Vyver (#8 coordonatoare CSMT), 4p, și Ana Veljković (#2 centrală Știința), 9p, 58%
Cea mai bună marcatoare: Heydi Casanova (#6 opusă CSMT), 17p, 48%
Cel mai eficient atac: Ana Veljković
Cele mai multe blocaje punctate: Rodica Buterez (#2 extremă CSMT), 5
Cea mai slabă jucătoare: Slavina Koleva (#11 extremă Știința), 6p făcute, 12p pierdute!, 6 ași încasați

ottobroker.ro

FC Argeș – Medicina Tg Mș 3 – 0 (14-25, 20-25, 20-25)

vivacredit.ro

Și Medicina a suferit o înfrângere dezonorantă, dar era de așteptat de la antrenorul Zucović. Era vorba că va fi dat afară, dar madam directoarea Salaoru nu cred că are destul tupeu. Ea e cu tribul acela african care se adună 3 nopți ca să povestească faptele bune ale unuia care a călcat pe bec (vedeți postările mai vechi de la profilul ei).

FC Ag clocotește prin josul clasamentul doar doar a prinde un loc în treimea mediană. Altceva nu avem ce povesti de meci, pentru că statistica afișată e cea mai mare catastrofă din istoria statisticii românești de volei 😉 O să vedeți acolo că extrema Murariu (#20 Medicina) a făcut 30 de ași! Ar fi bine pentru națională, dar e fals.

Comentezi?