Cupele europene (F) 2024 | Uimitoare victorie în deplasare a Blabla Blaj * Onyejekwe lovită iar de Blestemul lui Avrămuț * CSM București prima echipă eliminată * Bacșișa purtătoare de ghinion

Jovana Kocić
magnolia.ro/

 

Liga Campionilor Grupa E etapa 4/6

Voléro Le Cannet – Blabla Blaj 0 – 3 (23-25, 24-26, 15-25)
Spectatori: 1043

Dacă Voléro a avut mai multe puncte din atac, care e secretul acestei victorii uimitoare a Jucăricii lui Limbosu? Să vedeți ce se excită acum Gogile lui Limbosu, dar nu prea au de ce. Voléro a  jucat incredibil de prost făcând greșeală după greșeală. Sigur că o parte din greșeli au fost forțate de jocul blăjencelor, dar în cea mai mare parte au fost greșeli neforțate. Scorul greșelilor neforțate: 29-14. Dacă aici mai adăugăm și blocajele încasate de la oaspete, adică 14, avem imaginea catastrofei Voléro de azi. Blabla Blaj a primit cadou (greșelile neforțate ale gazdelor) și pe merit (blocajele) nu mai puțin 43 de puncte!
Gazdele au greșit foarte mult la serviciu, dar nu pentru că ar fi riscat în voleiul masculin, ci au fost greșeli tehnice pur și simplu.
Setul 3 a fost cel mai ușor pentru blăjence dacă franțuzoaicele ruse au intrat în depresie după 2 seturi pierdute la limită.
La campioana Franței au fost titulare 5 rusoaice!

Cea mai bună jucătoare, cele mai multe blocaje punctate: Jovana Kocić (#6 centrală Blabla), 6p exclusiv pe cont propriu din blocaj, a fost nominalizată și oficial (FOTO)
Cea mai bună de la Voléro, cea mai bună marcatoare: poate Anna Kotikova (#7 extremă), 21p, 45%
Cel mai eficient atac: Anastasia Leașko (#17 centrală Voléro), 5p, 50%
Cea mai bună recepție: Isabela Štimac (#1 libero)
Cele mai slabe jucătoare: Alina Popova (#12 extremă Voléro) și Viktoria Russu (#3 opusă Voléro). Sau să le trecem că au jucat pentru Blabla??

bijubox.ro

Și scrie-vor Gogile lui Limbosu că „din păcate” centrala Onyejekwe s-a accidentat în setul 2. Da, din păcatele mai multora, știi tu, Gogălău, dar și din păcatele ei. Onyejekwe știa bine de Blestemul lui Avrămuț Iancu. De la Blabla Blaj au plecat accidentate și Salaoru și Baciu. A plecat și însăși Onyejekwe tura trecută când a fost jucătoare la Jucărica lui Limbosu, de n-a mai putut juca jumate de an. Ne pare rău de ea, dar a știut în ce se bagă când a revenit la Blaj.

Pentru informare, campioana Franței are un lot de 19 jucătoare, din care doar 5 sunt franțuzoaice și alea numai ca rezerve. Vă sună cunoscut? 😊 Da, este același tipar ca la Blabla Blaj, o campioană cu o echipă în care cele de naționalitatea țării sunt slugile străinelor. De altfel, cine se aseamănă, se adună și există o legătură șmecheroasă între Limbosu și șeful rus Stav Jacobi de la Voléro. De-a lungul anilor au schimbat multe jucătoare între ei.

Cine citește articolul imediat, poate vedea înregistrarea meciului pe TVR 3 la ora 2355.

ŁKS Commercecon Łódź – Prometei Dnipro 3 – 2 (25-23, 22-25, 28-26, 23-25, 15-10)
Spectatori: 2100

Cea mai bună jucătoare: Aleksandra Gryka (#1 centrală Łódź), 18p, 67%, 6 blocaje
Cea mai bună de la Prometei, cea mai bună marcatoare: Marta Drpa (#21 opusă), 30p, 43%


Cupa Confruntării 8imi retur

CSM București – Panathinaikos AC Atena 3 – 0 (26-24, 25-21, 25-23) SA 12-15
Spectatori: 350

E greu de câștigat atunci când șansele sunt aproape egale și ai avea nevoie de un plus de noroc, dar în echipa ta este un #13… Ei, și CSMB și ateniencele au avut #13 în echipă. Și atunci de unde așa ghinion? Paranormalul ar zice că de la Roxy Bacșișa, care a apărut chiar înainte de meci într-o videopostare a CSMB fluturând Cupa CEV câștigată în 2016. Singura cupă europeană câștigată vreodată de o echipă feminină românească.

CSMB a luptat cu hărnicie 3 seturi și le-a câștigat pe toate în Polivalenta din București, unde s-au rătăcit doar 350 de spectatori. Deși scorul final a fost mai bun decât cel făcut de atenience la Atena, în setul de aur, ale noastre au greșit mai mult și mai devreme, atât cât oaspetele s-au dus în față cu vreo 3p. Dezavantajul n-a mai putut fi anulat.
Deși în ansamblu, CSMB a marcat mai mult, ghinionul paranormal venit de la fosta opusă Bacșișa s-a difuzat către actuala opusă Zadorojnai (#4), care a avut o contribuție foarte slabă la scor. Speranța noastră pentru națională a făcut doar 10p în 4 seturi și încă 9p pentru adversare. După un meci de 4 seturi s-a dus acasă cu un bilanț de +1. Cum să câștigi așa meciuri importante?
CSMB a fost echipa mai bună aproape peste tot, dar în setul de aur au contat cele 4 atacuri în bălării.

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare: Guewe Diouf (#13 extremă SCSMB), 23p, 50%, ironia sorții 😄
Cea mai bună de la Panathinaikos: Martina Šamadan (#12 centrală), 11p, 55%
Cel mai eficient atac: Maria Genitsaridi (#16 extremă Panathinaikos), 7p, 58%
Cele mai multe blocaje punctate: Marjorie Correa (#9 centrală CSMB), 5
Cea mai bună recepție: Matea Ikić (#20 extremă CSMB)
Cea mai slabă jucătoare: Iuna Zadorojnai (#4 opusă CSMB)

În tur: 1–3. Punctaj cumulat: 3–3. SA câștigat de Panathinaikos Atena care merge în sferturi unde va avea viață ușoară contra, probabil, Neptunes Nantes.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Roxy! La anul să nu te mai bagi în seamă! 😊 Știi bine de ce ești purtătoare de ghinion.

Cei 350 de spectatori dintr-un oraș de 3 mil, la un meci important de cupă europeană, sunt măsura imbecilității acțiunilor federației în anii lui Universitalu Cojocaru.

 

Idioții lui Boričić au situl varză de vreo 2 săptămâni. Așa cum am mai scris, au ucis orice conexiune către fișele statistice, pe care, ca niște veritabili tâmpiți, le stochează pe situl vechi. Pentru că, ca orice tâmpiți, au 2 situri funcționale. Un fel de-a zice „funcționale”. Nimeni din tâmpiții ăia nu observă?

Comentezi?